Türkiye Kupasında dev derbi bu akşam Antalya’da

Ziraat Türkiye Kupasında dev derbi, Galatasaray Fenerbahçe maçı bu sefer kupa için oynanacak. Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı ne zaman oynanacak, Galatasaray Fenerbahçe kupa finali hangi kanalda yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası’nda 2015-2016 sezonunun son virajına girildi. Galatasaray, Çaykur Rizespor’u elerken; Fenerbahçe de yarı finalde Torku Konyaspor engelini geçti. İki ezeli rakip kupa finalinde 5. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray-Fenerbahçe finali 26 Mayıs 2016’da Antalya’da oynanancak. Dev derbi saat 21.15 te başlayacak ve ATV ekranlarından yayınlanacak.
MAÇ BİLETLERİ AÇIKLAMASI: BİLETLER BİTTİ Mİ?

Ziraat Türkiye Kupası Finali’ni Galatasaray taraftarları Doğu ve Kuzey, Fenerbahçe taraftarları ise Batı ve Güney tribünlerinden seyredebilecek.
Final biletlerinin fiyatları ise şu şekilde:
1. Kategori (Doğu ve Batı): 150 TL
2. Kategori (Kuzey ve Güney): 75 TL

Ancak TFF bilet sitesinden yapılan açıklamaya göre biletlerin tamamı tükendi ve bilet satışı bitti.
VOLKAN DEMİREL DERBİDE YOK

Bel fıtığı ameliyatı olacak olan Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, 26 Mayıs’ta Antalya’da Galatasaray ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finalinde forma giyemeyecek.
Uzun süredir belindeki ağrılardan şikayet eden Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, takımının dün oynadığı Gençlerbirliği maçında forma giyemedi.
Bel fıtığı problemi yaşayan Volkan, önümüzdeki günlerde ameliyat masasına yatacak. Tecrübeli kaleci bu ameliyat nedeniyle de 26 Mayıs Perşembe günü Antalya’da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final maçında forma giyemeyecek.