ÇANKAYA PARKLARINDA ÜCRETSİZ İNTERNET KEYFİ

ÇANKAYA PARKLARINDA ÜCRETSİZ İNTERNET KEYFİ

Çankaya Belediyesi’nin üç büyük parkında verdiği ücretsiz internet hizmeti, özellikle hafta sonları vatandaşlar tarafından keyifle kullanılıyor.

Çankaya Belediyesi tarafından geçen yıl 19 Mayıs’ta Kuğulupark ve ardından Belediye hizmet binası çevresi ile Ahlatlıbel ve Lozanpark’ta hizmete sunduğu internet erişiminden çok sayıda vatandaş yararlanıyor.
Ankaralıların yoğun bir şekilde kullandığı şehrin en güzel parklarında verilen hizmetin ücretsiz olması, özellikle hafta sonları parkları dolduran vatandaşlardan tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

KOLAY ERİŞİM VE YÜKSEK HIZ
Çankaya Belediyesi’nin Türk Telekom işbirliği ile sunduğu hizmetten herkes yararlanabiliyor. Wi-fi ağına bağlanıp Belediye’nin sitesinden kayıt yaptıran vatandaşlar, operatör tarafından kendilerine gönderilen şifre ile kolayca erişim sağlayabiliyor. Üstelik vatandaşlar, ilk girişlerinde yaptıkları bu işlemi sistem tarafından tanınacakları için daha sonraki girişlerinde bir daha yapmak zorunda kalmıyorlar. Parklarda, ortalama olarak 20 Mbit hızında erişim sağlanabiliyor.

İKİ PARKTA DAHA ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Kullanıcıların rahatlıkla sosyal medyada gezinti yapmalarına olanak sağlayan hizmetten, öğrenciler de ödevleriyle ilgili konularda yararlanma imkanı bulabiliyor.
Ücretsiz wi-fi hizmetini diğer parklarında da yaygınlaştırma çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, Kuğulupark, Çankaya Belediyesi Hizmet Binası, Ahlatlıbel ve Lozanpark’ın ardından iki büyük park için de kolları sıvadı. Çansera Kent Bahçesi ile Ahmed Arif Parkı’nda da altyapı çalışmaları başladı.