Devler yenişemedi.İngiltere:1-Rusya:1

İngiltere bu kupa ya da galibiyetle başlayamadı.2016 Avrupa Futbol şampiyonasının ikinci gününde İngiltere ile Rusya 1-1 berabere kaldı. Marsilya’daki Velodrome Stadı’nda oynanan maçta İngiltere’nin golünü 73. dakikada Eric Dier atarken Rusya’nın golünü ise 90+2. dakikada Vasili Berezutski kaydetti. Bu sonuçla İngiltere ve Rusya, şampiyonaya 1’er puanla başladılar.
Fransa’da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda dün B Grubu’nda oynanan maçta İngiltere ile Rusya 1-1 berabere kaldı.Stade Velodrome Stadyumu’nda oynanan maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İki tarafın da kazanmak için yoğun çaba harcadığı maçta İngiltere 73. dakikada Eric Dier’in bulduğu golle 1-0 öne geçti. Tansiyonun arttığı son dakikalarda Rusya beraberliği yakaladı. Skoru eşitlemek için yoğun çaba harcayan Rusya, 90+2. dakikada Vasili Berezutski’nin golü ile 1-1’lik beraberlik sağladı.
TARAFTARLAR YİNE BİRBİRİNE GİRDİ,YWVqJlp7sEqgD9C2InHJ4Q.jpgHOLİGONLAR YİNE SAHNEDE
Çekişmeli geçen maç Rusya’nın uzatmalarda bulduğu golle 1-1’lik eşitlikle sona erdi.
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2016) bu akşam Marsilya’da İngiltere ve Rusya arasında oynanacak maç öncesi iki takım taraftarları arasında yine kavga çıktı.
Marsilya’nın turistik eski liman bölgesinde çıkan kavgada, 2’si ağır 6 kişi yaralandı. Ağır yaralanan Rus vatandaşının kalp krizi geçirdiği ve yaşam mücadelesi verdiği bildirildi. Diğer ağır yaralı İngiliz taraftarının durumunun da ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Sayıları 500’ü bulan taraftarları ayırmak için tazyikli su ve göz yaşartıcı gaz kullanmak zorunda kalan polis, kavgaya karışan 6 kişiyi sorgulamak üzere gözaltına aldı.