Gökhan Gönül Fenerbahçe’ye veda etti

Fenerbahçe’de 9 yıllık Gökhan Gönül macerası resmen sona erdi. Aziz Yıldırım’ın sözlerinin ardından Fenerbahçe ile sözleşme masasından kalkan Gökhan Gönül, yaptığı açıklamada sarı-lacivertli kulübe veda etti.

“AZİZ YILDIRIM SÖYLEMLERİ YÜZÜNDEN BİTTİ”
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Gökhan Gönül ise yaptığı açıklamada, “Bugün atılmamış imzanın, yapılamamış anlaşmanın tek sebebi şahsıma karşı takınılan tavır, üslup ve söylemlerdir. Bundan sonraki süreçte Avrupa Şampiyonası’nın sonuna kadar hiçbir kulüple anlaşıp imza atmayacağımı, atılacak imzanın da Fenerbahçe Kulübünün bana önerdiği rakamın bir kuruş dahi üzerinde olmayacağının bilinmesini isterim. Yarının ne olacağını bilemeyiz fakat şu an için ilk hedefim Avrupa’da kariyerime devam etmek.” ifadelerini kullandı.

“FENERBAHÇE’DEN PARA İÇİN AYRILDI”
Gökhan Gönül’ün sözleşmesinin uzamasıyla ilgili Gökhan ve menajeri Ahmet Bulut ile görüşmeleri yürüten Ekşioğlu, “Gökhan ile iki haftadır para pazarlığı yapıyoruz. İdealleri için ayrılmak istese saygı duyardık. Ama idealleri için gitmek isteyen futbolcu para pazarlığı yapmaz. Para pazarlığı yapan futbolcu para için gitmiştir” açıklamasında bulundu.