LİSELİLER ŞEBNEM FERAH’LA COŞTU

LİSELİLER ŞEBNEM FERAH’LA COŞTU

Ankara Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, Çankaya Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen yılsonu şenliğinde doyasıya eğlenerek yorgunluk attılar.

Ankara Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin organizasyonuyla Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen yılsonu şenliği renkli görüntülere sahne oldu.
Çankaya Belediyesi’nin en büyük destekçisi olduğu etkinlikte, yoğun bir yılı geride bırakan öğrenciler, eğlenerek yorgunluk attılar.

TAŞDELEN VE GÜNER’E TEŞEKKÜR PLAKETİ
Etkinliğe, basılı materyallerden yer teminine kadar birçok yönden destek veren Çankaya Belediyesi adına katılan Başkan Yardımcısı Gülsün Bor Güner de Atatürk Anadolu Lisesi 1992 yılı mezunlarından. Mezunu olduğu okulun yılsonu etkinliğine katılmış olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Gülsün Bor Güner, yapılan katkılar nedeniyle Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve kendi adına hazırlanmış teşekkür plaketlerini öğrencilerin alkışları arasında aldı.
“Çankaya Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi son derece önemsiyoruz ve bu güzel etkinliğe ev sahipliği yapmaktan da büyük bir memnuniyet duyuyoruz” diyen Güner, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs sağlayan “Çankaya’nın Filizleri” projesinden de bahsetti. Konuşmasını, “Mustafa Kemal’in Çankayası’nda ve O’nun gösterdiği yolda ilerlemeye devam edeceğiz” sözleriyle tamamlayan Gülsün Bor Güner öğrencilerden büyük alkış aldı.

İLK GÜN “ŞEBNEM FERAH” İKİNCİ GÜN “PİNHANİ”
Kentpark AVM’de düzenlenen etkinlik iki gün sürüyor. İlk gün, okul grupları ve Heavy Sky ile eğlenen gençlerin müzik keyfi, Pera ve ardından gece 21.00 de sahne alan Şebnem Ferah ile doruk yaptı. Ferah’ın şarkılarına alanı dolduran yaklaşık 6 bin genç eşlik etti. Şenliğin ikinci günü (17 Haziran) ise ilk gün gibi saat 14.00’de kapıların açılmasının ardından gece geç saatlere kadar müzikle geçecek. “Bildiğin Gibi Değil”, “163”, “Açık Seçik Aşk Bandosu” ile yaşanan şenlik heyecanı, Pinhani konseriyle tamamlanacak.