ÇANKAYA BELEDİYESİ RAMAZAN’DA 150 BİN KİŞİYE İFTAR VERDİ

150 BİN KİŞİLİK KARDEŞLİK SOFRASI

BAŞKAN TAŞDELEN: “DAYANIŞMA İÇİNDE OLMALIYIZ”

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ramazan ayı boyunca verdiği iftarlarda, 150 bin kişinin kardeşlik sofrasında buluşmasını sağladı. Katıldığı yemeklerde Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Taşdelen, “Soframızı da lokmamızı da paylaşmalı, dayanışma içinde olmalıyız” dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ramazan ayı boyunca semtlerde kurulan iftar çadırlarının yanı sıra sivil toplum örgütleri ve meslek odalarına verdiği iftarlarla 150 bin kişiyi kardeşlik sofrasında buluşturdu.
Cebeci, Huzur, Esat, Türközü semtlerinde kurulan çadırlarda ve Vedat Dalokay Nikah ve Kokteyl Salonu’nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Taşdelen, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, sofranın da lokmanın da paylaşılması, birlik ve dayanışma içinde olunması gerektiğini ifade etti.
Sosyal belediyecilik anlayışları gereği, siyasi görüşü ve dini inancı ne olursa olsun herkese eşit mesafede hizmet verdiklerini vurgulayan Taşdelen, bizim anlayışımız “önce insan” anlayışıdır. Biz bu ilçede yaşayan herkesin belediyesiyiz” dedi.
Sivil toplum ve meslek örgütleri temsilcilerinin yanı sıra vatandaşların da büyük memnuniyet duyduğu iftar çadırları ve iftar davetleri önümüzdeki yıllarda da sürecek.