Fenerbahçe, Monaco ‘yu 2-1 le geçti

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fransa 1. Lig ekibi Monaco’yu 2-1 yenerek, rövanş için avantaj elde etti. Maçın yıldızı ise , sezonu kiralık olarak başka takımlarda geçiren Emenike idi. Takımının 2 golüne imza attı. Fenerbahçe’nin, UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinde 4 maçlık galibiyet hasreti de sona erdi. Bu maçın rövanşı 3 Ağustos Çarşamba günü Monaco’da oynanacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fransa 1. Lig ekibi Monaco’yu 2-1 yenerek, tur için avantaj yakaladı. Ülker Stadı’nda oynanan maçta sahneye Nijeryalı forvet Emmanuel Emenike çıktı. Nijeryalı forvetin 39. dakikadaki golüyle öne geçen Fenerbahçe, Radamel Falcao’nun 42. dakikada fileleri havalandırmasına engel olamayınca ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarıda 61. dakikada Emenike’nin şık golüyle bir kez daha öne geçen Fenerbahçe, üstünlüğünü koruyarak sahadan 2-1 galip ayrıldı. Fenerbahçe bu akşam saat 21.30 da Monaco maçı ile Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme mücadelesinin ilk karşılaşması oynanacak. Temsilcimiz Fenerbahçe için oldukça önemli olan iç saha maçında ilk hedef gol yemeden alınacak bir galibiyet.
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fransa’nın Monaco takımı karşısında rövanş için avantaj sağlamak istiyor. Sarı-lacivertliler, 2016-2017 sezonunun ilk resmi maçına seyircisi önünde çıkacak. Fenerbahçe ile Monaco arasında Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 21.30’da başlayacak. Müsabakayı İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano yönetecek. Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 2015-2016 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek için ilk engel olan Monaco’yu geçmek zorunda. Sarı-lacivertliler, Fransız temsilciyi elemesi durumunda play-off turuna adını yazdıracak. Fenerbahçe ile Monaco arasındaki eşleşmede, rövanş mücadelesi 3 Ağustos Çarşamba günü Fransa’da oynanacak. Sarı-lacivertliler, Monaco müsabakasıyla 62 gün sonra resmi bir karşılaşmaya çıkacak. Fenerbahçe, son resmi maçında 26 Mayıs’ta Antalya’daki Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray’la karşılaşmış ve rakibine 1-0 yenilmişti.