ÖĞRENCİ YURDUNDA SONA YAKLAŞILIYOR

ÖĞRENCİ YURDUNDA SONA YAKLAŞILIYOR

Eğitime dair her alanda çalışmalarına aralıksız devam eden Çankaya Belediyesi, TED Üniversitesi ile birlikte yürüttüğü yurt projesinde adım adım sona yaklaşıyor.

Çankaya Belediyesi ve TED Üniversitesi işbirliği ile yapılan 420 kapasiteli öğrenci yurdunda çalışmalar hızla devam ediyor. 2016-2017 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan yurt, belediye-üniversite işbirliği adına da örnek proje olacak.
Mustafa Kemal Mahallesi’nde yer alan yurt, öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacakları alana sahip olacak. Şehir dışından gelen öğrencilerin rahat, güvenilir ve sağlıklı bir ortamda kalabilmelerini hedefleyen yurt, yeni dönemde kapılarını öğrencilere açacak.

EYLÜL’DE AÇILIYOR
Eğitimin her alanına destek olmaya çalıştıklarını dile getiren Çankaya Belediyesi Başkanı Alper Taşdelen, kreş döneminden üniversite eğitimine kadar öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim alabilmesi için çalıştıklarını söyledi. Geçen yıl 70 okulun tadilatını yaptıklarını bu yıl ise 80 okulun tadilatını yapacaklarını belirten Taşdelen, “Üniversite eğitimi alan öğrencilerimiz için de TED Üniversite ile birlikte 420 kapasiteli yurt inşa ediyoruz. Üniversite öğrencilerimize Çankaya’nın Filizleri projesi ile burs desteği verirken bir yandan da barınmalarını sağlayacak yurdu hizmete açacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki Eylül ayında açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.