Yaz spor okullarına büyük ilgi

YAZIN KEYFİ ÇANKAYA’DA ÇIKAR

Çankaya Belediyesi’nin yaz ayını Ankara’da geçirecek çocuklar için hizmet verdiği Yaz Spor Okulları yoğun bir katılımla başladı.

Çankaya Belediyesi’nin artık geleneksel hale getirdiği ve çocukların yaz ayında keyifli vakit geçirmelerini sağladığı Yaz Spor Okulları yoğun bir katılımla başladı. Uzun bayram tatilinin ardından Yaz Spor Okulları’nın başlamasıyla çifte bayram yaşayan çocuklar, 19 Ağustos’a dek sürecek Yaz Spor Okulları’nda eğitim-öğretim döneminin stresini atıyorlar.
Yazın keyfini Çankaya’da çıkarmanın mutluluğunu yaşayan 7-14 yaş arası yüzlerce çocuk tamamı ücretsiz olan futbol, basketbol, voleybol, tenis, aikido, yüzme ve satrançtan oluşan branşlarda spor yaparak zinde kalıyorlar.
İlk defa denedikleri veya sürekli yaptıkları sporları, eğitmenler eşliğinde uygulama şansı yakalayan çocuklar, hafta sonu hariç beş günü hem spor hem eğlence ile dolu dolu geçirme fırsatı buldular.

SATRANÇ DA VAR
Futbol, basketbol, voleybol, tenis ve satranç sporuna Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gidecek olan çocuklar aikido ve yüzmeye ise Salı ve Perşembe günleri devam edecekler. Futbol, basketbol ve tenis sporunu Belediye’nin Ahlatlıbel Spor Tesisleri’nde, voleybol ve aikidoyu ise Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda görecek olan çocuklar satrancı Galeri Kara’da, yüzme derslerini ise Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü içerisinde bulunan havuzda alacaklar.
Çocuklar spor yapacakları noktalara Kolej’de yer alan otoparktan taşınırken çocuklara ayrıca spor malzemeleri olarak şort, tişört, çorap ve şapkadan oluşan set de hediye edildi.