Fenerbahçe kendine geldi:3-0

Fenerbahçe 3-0 mağlup ettiği Grasshoppers maçı ile kendine geldi.. Karşılaşma başından itibaren rakibinden üstün oynayan Fenerbahçe, mücadelenin henüz başında bulduğu golle skoru 1-0’a getirdi. İlk yarısı bu sonuçla sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında ise son 2 sezondur başka takımlatrda kiralık oynayan ve bu sezon kadroda kendisine yer bulan Stoch sahneye çıktı ve takımına farkı getiren iki güzel gole imzasını attı.
Fenerbahçe dün akşam Grasshoppers karşısında sanki yeniden doğdu.Karşılaşmanın genelinde yüksek tempoda oyunu sürdüren Fenerbahçe, Aatıf’ın golü ile henüz 4. dakika da skoru lehine çevirmeyi başardı. Ardından sahneye çıkan Stoch attığı iki golle gecenin adamı oldu. Fenerbahçe bu sonuçla UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak için çok büyük avantaj elde etmiş oldu.
Avrupa Kupalarında dün oynanan diğer 2 maç ta da Osmanlıspor Danimarka temsilcisi Midtjylland’ı deplasmanda 1-0 yenerek Ankara’ daki maç için ümit verirken,İstanbul Başakşehirspor ise evinde Lucescu’ nun eski takımı Shakhtar Donetsk’e 2-1 mağlup olarak turu zora soktu.