“BİZE AŞK LAZIM” GALERİ KARA’DA

“BİZE AŞK LAZIM” GALERİ KARA’DA

Çankaya Belediyesi Galeri Kara yeni sezonu “Bize Aşk Lazım” diyerek açtı.
Sezonun ilk sergi açılışına Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, çok
sayıda sanatçı ve sanatsever katıldı.

Çankaya Belediyesi Galeri Kara yeni sezonu, “Bize Aşk Lazım” diyerek açtı. Serginin açılışına Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, çok sayıda sanatçı ve sanatsever katıldı.
Ankara’nın merkezi noktalarından Kızılay’a sanatı taşıma ve herkes için ulaşılabilir hala getirmek adına hizmet veren Galeri Kara, Bize Aşk Lazım sergisiyle 31 sanatçının farklı eserlerini sanatseverlerle buluşturdu. Açılışta kısa bir konuşma yapan Taşdelen, “Ankara’da sanatın olduğu her yerde Çankaya Belediyesi var, olmaya da devam edecek” dedi. Ülkenin içinde bulunduğu duruma dikkati çekerek sözlerini sürdüren Taşdelen, şöyle konuştu: “Sevgisiz günler yaşıyoruz. Terör, patlama, şehitler… Her gün bu haberlerle uyanıyoruz. Böyle bir dönemde sevgiyi ve aşkı unutmamamız gerekiyor. Bizlere yeniden sevgiyi, aşkı hatırlattığınız için teşekkür ediyorum.”
Dünyada yaşanan olumsuzluklara, bilimin, düşüncenin, küresel sanatın yozlaşmasına karşı bir araya gelen 31 sanatçının farklı sanat disiplinlerinden oluşan karma sergisi 30 Eylül tarihine kadar görülebilecek.