ÇANKAYA’DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

-ÇANKAYA’DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Yerel yönetimler düzeyinde Türkiye’nin en büyük kreş hizmetini veren Çankaya Belediyesi’nde, 2016-2017 eğitim yılı başladı. 3 yaş grubu çocukları yeni eğitim döneminde ilk gün heyecanı yaşadı.

Okul öncesi eğitimin büyük önem kazandığı günümüzde yerel yönetimler düzeyinde Türkiye’nin en büyük kreş ve etüt merkezi hizmetini veren Çankaya Belediyesi’nde çocuklar ilk gün heyecanını aileleriyle birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Bünyesinde bulundurduğu 11 kreş ile yaklaşık 1500 çocuğa çağdaş, modern ve makul ücretlerle hizmet veren Çankaya Belediyesi’nin kreşlerine yeni başlayan çocuklar, öğretmenleri ve yeni arkadaşlarıyla tanıştılar.

Yoğun talep nedeniyle kreşlerde eğitim görecek çocukların bu sene ilk defa noter huzurunda çekilen kura ile belirlendiğini göz önünde bulunduran Çankaya Belediyesi Ata, Çamlıtepe, Zafertepe, Yıldızevler ve Mutlukent Mahallelerinde hizmet verecek 5 yeni kreşin yapımı için çalışmalarına başladı.

UYUM SÜRECİNDE ZORLUK YAŞAMADIK

Çankaya Belediyesi’nin Maltepe yerleşkesinde bulunan Umut Kreşi’nden yeni eğitim öğretim döneminde faydalanacak olan Burcu ve Mustafa Namlı çifti 3 yaşındaki oğulları Uraz Namlı’yı ilk gün yalnız bırakmadılar. Tek çocukları Uraz’ın bu özel gününde yanlarında olan Namlı çifti uyum sürecinde zorluk yaşamadıklarını, kreş personelinin kendilerine çok yardımcı olduklarını söylediler.

ARKADAŞLARIMIZIN TAVSİYESİYLE GELDİK

Arkadaşlarının tavsiyesiyle Çankaya Belediyesi’nin kreşine başvuru yaptıklarını ve ortamı gördükten sonra ne kadar doğru bir karar verdiklerini belirten Erkan ve Arzu Erdoğan çifti, ikiz kızları Nil ve Ada’yla birlikte ilk gün keyifli bir zaman geçirirken başka ailelerin de gönül rahatlığı ile çocuklarını Çankaya Belediyesi kreşlerine emanet edebilecekleri tavsiyesinde bulundular.