ÇAYED desteğinizi bekliyor

PAYLAŞTIKÇA ISINIYORUZ

Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği(ÇAYED) Yarım Elma, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. ÇAYED, yaklaşan soğuklar öncesi çok sayıda kıyafeti, Dikmen bölgesindeki ihtiyaç sahipleri ile buluşturdu.

Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) Yarım Elma, her yıl binlerce vatandaşa yardım elini uzatıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, giysi ve eşya yardımı yapan ÇAYED Yarım Elma, son olarak Dikmen’de stant açtı. İlker Pazar yerinde kurulan stanttan vatandaşlar ihtiyacı olan ürünleri dilediğince seçti. Alana 20 panelvan dolusu kıyafet, ayakkabı, kitap ve türlü eşyalar getirildi. Dikmen bölgesindeki 14 mahalle muhtarı ile işbirliği içerisinde gerçekleşen çalışmada, ihtiyaç sahiplerine muhtarlar tarafından duyuru yapıldı.

SİZ DE DESTEK OLABİLİRSİNİZ
Bağışçılar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine gıda, giysi ve eşya yardımında bulunan ÇAYED Yarım Elma, vatandaşları ihtiyaç sahiplerine destek vermeye davet ediyor. Hem ihtiyaç sahiplerine hem de bağışçılara seslenen ÇAYED Yarım Elma yetkilileri, vatandaşların 474 00 10 numaralı telefonla kendilerine ulaşmaları halinde, yardım almak isteyenlere yardım götürebileceklerini bağış yapmak isteyenlerin de bağışlarını alabileceklerini belirtiyorlar.

MUTLULUK ÇANKAYA’YA ÇOK YAKIŞIYOR

Yeni döneme başlayan Çankaya Belediyesi kreşlerinde eğitim alan çocukların heyecanına, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de ortak oldu.
Yaşamkent Mutluluk Kreşi’ne yeni başlayan ve devam eden çocuklarla bir araya gelen Taşdelen, Çankaya Belediyesi’nin okulöncesi eğitim birimlerinin sayısını artıracaklarını söyledi.
unnamed-17
Çankaya Belediyesi kreşlerinden birisi olan Yaşamkent’te bulunan Mutluluk Kreşine başlayan çocuklara hoş geldiniz partisi düzenlendi. Ailelerinden ilk defa ayrılan ve yeni bir ortama giren çocuklar, öğretmenlerinin hazırladığı etkinliklerle doyasıya eğlenirken, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de çocuklara eşlik etti.

ZAFERTEPE KREŞİ ARALIK’TA AÇILIYOR
Çocukları okulöncesi eğitimlerinin ilk günlerinde yalnız bırakmayan Taşdelen, daha çok sayıda çocuğun Çankaya Belediyesi kreşlerinden faydalanması için kreş sayısını artıracaklarını söyledi. Aralık ayında Zafertepe Kreşini hizmete sunacaklarını kaydeden Taşdelen, Ekim ve Kasım aylarında da Yıldızevler Mahallesinde ve Ata Mahallesinde iki kreşin temelini atacaklarını belirtti.
Öğretmenlerinin sergilediği tiyatro müzikal oyununu büyük bir keyifle izleyen minikler, Barış Manço kılığına giren öğretmenlerinin performansına alkışlarıyla tempo tuttular. Bol bol dans edip gönüllerince eğlenen çocuklar, partinin sonunda balonlarla oynadılar.
Çocukların bu mutlu gününde onları yalnız bırakmayan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, çocukların dansına alkışlarıyla katılırken kreş yöneticileriyle birlikte kreşi gezdi.