Çocuklara hayvan sevgisi aşılanıyor

CAN DOSTLARIN KAPISI HERKESE AÇIK

Kapılarını her daim hayvan severlere açık tutan Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Barınağı son olarak Beştepe ve Vadi Koleji öğrencileri ziyaret etti.

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan sokak hayvanları, öğrencilerin sevgisiyle buluşmaya devam ediyor. Öğrencilerine hayvan sevgisini aşılamak isteyen duyarlı öğretmenler öncülüğünde gerçekleşen barınak ziyaretleri, hem öğrencileri hem de barınakta kalan hayvanları mutlu ediyor. Barınağa son olarak Beştepe Koleji’nin genç öğrencileri ve Vadi Koleji’nin minikleri geldi.
Barınak yetkilileri, hayvanlara karşı duyarlılığın ve sevginin erken yaşta öğrenilmesi gerektiğini, barınaktaki hayvanların ilgiye ve sevgiye ihtiyaçları olduğunu, “Diğer barınakların aksine Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kapıları hayvan severlere daima açık. Özellikle barınağa gerçekleştirilen okul ziyaretleri bizi mutlu ediyor” sözleriyle ifade ettiler.