Fenerbahçe ağır yaralı:1-1

Bu sezona iyi başlayamayan Fenerbahçe’ye bir darbe de evinde Alanyaspor’ dan geldi.Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe, evinde ağırladığı Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak ağır bir yara aldı.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe ve Aytemiz Alanyaspor Kadıköy’de karşı karşıya geldi. Karşılaşmadaki ilk gol 35 . dakikada Mehmet Topal’dan geldi. Sarı lacivertli ekibin 1-0 öne geçtiği İlk yarı bu sonuçla sona erdi. İkinci yarı Alanyaspor 59’da Daniel João Santos Candeias ile eşitliği buldu. Başka gol sesi çıkmadı, maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe, puanı 9 yaparak 9. sıradaki yerinde kaldı. Alanyaspor’un da 8 puanla 11. sıradaki yeri değişmedi. Sarı lacivertli ekip, gelecek hafta deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Hüseyin Kalpar’ın öğrencileri ise, evinde Bursaspor’u konuk edecek.
TRABZONSPOR-AKHİSARLA YENİŞEMEDİ
Karadeniz temsilcsi Trabzospor ise Akhisarspor ile golsüz berabere kalarak taraftarlarını yine üzdü.Kaleci Fatih yaptığı önemli kurtarışlarla maça damgasını vuran adam oldu.