Fenerbahçe tepe taklak:4-1

Ligde başarısız sonuçlara imza atarak taraftarlarının tepkisiniçeken Fenerbahçe UEFA Avrupa Liginde oynadığı maçtada rakibi M.Unıted’e farklı yenildi.4-1.
A Grubu 3. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Manchester United’a 4-1 mağlup olurken Old Traffor stadında da ıslıklanmaktan kurtulamadı. Trafford Stadı’nda oynanan mücadelede ev sahibi Manchester United’a galibiyeti getiren golleri Pogba (Dk.31 penaltıdan ve 45+1), Martial (Dk.34 penaltıdan) ve Lingard (Dk.48) attı. Fenerbahçe’nin tek golü 83. dakikada Robin van Persie’den geldi. Gruptaki diğer maçta Feyenoord, sahasında Zorya Luhansk’ı 1-0 yendi. Bu sonuçların ardından grupta, Feyenoord ve Manchester United 6’şar puanla ilk 2 sırada yer aldı. Fenerbahçe 4 puanla üçüncü, Zorya 1 puanla dördüncü durumda.
MAÇTAN SONRA PROTESTO
UEFA Avrupa Ligi’nde Manchester deplasmanında 48 dakikada 4-0 geriye düşen Fenerbahçe’de yönetime büyük tepki vardı.

Manchester’da takımlarına destek olmak için tribündeki yerlerini alan sarı lacivertli taraftarlar oynanan kötü futbol ve yenilen 4 gol sonrası adeta çileden çıktı.

Karşılaşmanın 70’inci dakikası oynanırken VIP tribünde bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerine tepki gösteren Fenerbahçe taraftarı Old Trafford Stadı’nı ‘Yönetim istifa’ sesleriyle inletti.

Sarı lacivertli taraftarlar daha sonra Başkan Aziz Yıldırım’a yönelik “Fenerbahçe babanın çiftliği değil” tezahüratlarında bulundu. Başkan Aziz Yıldırım aleyhine sloganlar atan sarı lacivertliler bu tezahüratlarına uzun süre devam ettiler. Fenerbahçeliler daha sonra da alkışlı protesto yaptılar.
VOLKAN ŞEN’E PROTESTO
Sarı lacivertli taraftarlar Volkan Şen’i de kötü futbolu sonrası topu her ayağına aldığında ıslıkladı. 69 dakikada yerini İsmail Köybaşına’na bırakan Volkan Şenıslıklanmaya devam etti.