15 Temmuz Şehitleri fotoğraf sergisi

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN, FETÖ’CÜ TERÖRİSTLERİN 15 TEMMUZ’DAKİ HAİN DARBE GİRİŞİMİNE ENGEL OLURKEN ŞEHİT OLAN VATANDAŞLARIN PORTRE VE KİMLİK BİLGİLERİNİN YER ALDIĞI FOTOĞRAF SERGİSİ, BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

-15 TEMMUZ KIZILAY MİLLİ İRADE METRO İSTASYONU’NDAKİ SERGİDE, 141 ŞEHİTİN FOTOĞRAFLARI İLE KİMLİK BİLGİLERİ YER ALIYOR

sergi.jpgBüyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen, FETÖ’cü teröristlerin 15 Temmuz’daki hain darbe girişimine engel olurken şehit düşen vatandaşların portrelerinden oluşan “15 Temmuz Şehitleri” sergisi, büyük ilgi görüyor.

15 Temmuz Milli İrade Metro İstasyonu’nda açılan sergide 141 şehidin, portre fotoğrafı ile yaşı, mesleği ve nerede şehit düştüğüne dair bilgiler yer alıyor.

Başkentliler, her yaş ve meslekten, genç, yaşlı demeden demokrasi ve milli egemenliğine sahip çıkarken şehit düşen vatandaşların fotoğraflarının yer aldığı sergiyi gezerken, gözyaşlarını tutamıyorlar, duygu dolu anlar yaşıyorlar ve şehitlere minnet duygularını dile getiriyorlar.

-BÜYÜKŞEHİR, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ UNUTMUYOR

Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz’da FETÖ’nün hain darbe girişimine dur demek için tereddütsüz sokağa çıkıp tankların altında ezilen, helikopterlerden açılan yaylım ateşiyle can veren kahramanlara duyulan teşekkür ve minnet duygusunu bir kez daha yerine getiriyor.

“15 Temmuz gecesini unutmayacağız, unutturmayacağız” diyerek yola çıkan Büyükşehir Belediyesi, daha önce de 15 Temmuz vahşeti karşısında vatandaşların kahramanca mücadelesini konu alan, Anadolu Ajansı’nın çektiği fotoğraflardan oluşan “15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Günü” fotoğraf sergisine ev sahipliği yapmıştı.

Büyükşehir Belediyesi Kızılay Metro İstasyonu’ndaki sergi, 9 Kasım Çarşamba gününe kadar açık olacak.