Dünyagöz ‘ den Öğretmenlere 24 Kasım jesti !

Öğretmenler Günü,Dünyagöz Keçiören’de kutlandı……

Op. Dr. Aydoğan; Artık çok yeni ve

konforlu teknolojilerle lazer yapılıyor…..

Aralık 2015’te hizmet vermeye başlayan Dünyagöz Keçiören,24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel düzenlediği söyleşide, öğretmenleri ağırlayarak bu özel günlerinde onları yalnız bırakmadı. Öğretmenlerle tek tek ilgilenen Dünyagöz Ankara Direktörü Hüseyin Kılavuz, Dünyagöz Ankara’nın Dünyagöz Tunus ve Dünyagöz Sincan’dan sonra, 3. merkez olarak kapılarını açan Dünyagöz Keçiören’in, katarakt tedavisinden retina hastalıklarına, lazerden çocuk göz hastalıklarına ve kornea hastalıklarından oküloplastiye kadar, göz ve göz sağlığına dair tüm hizmetleriN tek çatı altında Ankaralılara sunulduğunu belirterek, tüm öğretmenlere organizasyona katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Lazer konusunda öğretmenlerin soruları cevaplandırıldı

Dünyagöz Ankara Direktörü Hüseyin Kılavuz’un ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik sırasında, özellikle lazer konusunda öğretmenlerin sorularını cevaplayan Dünyagöz Keçiören Başhekimi Op. Dr. Semih Aydoğan, hastanede lazer olduğunu, halk arasında çizdirme olarak bilinen işlemin çok eskide kaldığını ve artık çok yeni ve konforlu teknolojilerle lazer yaptıklarını ifade etti.

Rutin göz muayenelerini yaptırdılar

Söyleşi sonrası Dünyagöz Ankara Direktörü Hüseyin Kılavuz ile birlikte hastaneyi gezen ve medikal kadro ile sohbet eden öğretmenler, ‘’Öğretmenler Günü’’nde Dünyagöz gibi sağlık alanında bir dünya markası haline gelmiş güvenilir bir sağlık kuruluşunun davetlisi olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Organizasyon sonrası rutin göz muayenelerini gerçekleştiren öğretmenler, Dünyagöz Ankara İş Geliştirme Bölge Yöneticisi Ali Olgun Boydak ve Dünyagöz Keçiören personeline teşekkür ettiler.(Haber:Halim UTLU)