Terim geri adım attı.Arda Milli Takımda …

Milli Takım’ın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda 12 Kasım Cumartesi günü Antalya’da Kosova ile oynayacağı karşılaşmanın aday kadrosu açıklandı. Türkiye Futbol Direktörü sürpriz bir kararla, EURO 2016’dan bu yana kadroya almadığı ve aralarında prim tartışması yaşandığı iddia edilen Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül’ü bu kez listesine dahil etti.
Terim’in bu kararında Arda Turan’la aralarında geçen telefon görüşmesinin etkili olduğu söylensede kamu oyu tepkisi ve Milli takımın son maçlardaki başarısızlığı Terim’in geri adım atmasında büyük rol oynadı.. Türk futbolunun önde gelen isimlerinden birinin ara buluculuğuyla Arda, Terim’i aradı. Sıcak geçen görüşmede Arda ikinci kez dede olan hocasını da tebrik ederken, Terim’e olan saygısını yineledi.
Tecrübeli çalıştırıcı da büyüklüğünü göstererek Galatasaray’dan da talebesi olan yıldız oyuncuyu kadroya çağırdı. Bu gelişme, geçtiğimiz günlerde Terim’den görev beklediğini beyan eden Burak Yılmaz’la Selçuk İnan ve Gökhan Gönül’e de yaradı.