Bu acıyı bir daha yaşamak istemiyoruz ….

İstanbul Beşiktaş’taki çifte bombalı saldırıda 44 kişi şehit oldu. Hain saldırı geride acı dolu hikayeler bıraktı.

Saldırıda hayatını kaybeden Koç Üniversitesi İşletme Bölümü son sınıf öğrencisi Görkem Yazıcı’nın annesiyle birlikte İstanbul’da yaşadığı, babasının ise vefat ettiği belirtildi. Evin tek çocuğu olan Görkem Yazıcı’nın Amerikan futbolu sporcusu olduğu ifade edildi. Görkem Yazıcı’nın ailesinin isteği üzerine cenazesinin İstanbul’da toprağa verileceği belirtildi.

Saldırıda ölenler arasında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Sinoplu 21 yaşındaki Berkay Akbaş’ın da bulunduğu belirtildi. Akbaş’ın arkadaşlarıyla birlikte hafta sonunda gezmek için İstanbul’a gittiği kaydedildi.

CHP Sinop merkez ilçe eski başkanı inşaat mühendisi Salim Akbaş ile Zeynep Akbaş çiftinin çocukları Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi 1’inci sınıf öğrencisi Berkay Akbaş, hafta sonu gezmek için arkadaşlarıyla birlikte Ankara’dan İstanbul’a gitti. Dün gece arkadaşlarıyla birlikte içinde bulunduğu otomobilin Vodafone Arena Stadı’nın önünden geçişi sırasında, stat yakınındaki çevik kuvvet ekiplerine yönelik bombalı saldırı yapıldı. Otomobilde vücuduna parça isabet eden Akbaş, ağır yaralandı. Akbaş, ambulansla kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Acı haberi alan Akbaş’ın Sinop’ta yaşayan ailesi gözyaşlarına boğuldu. Acılı anne ve baba, oğullarının cenazesini teslim almak için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gitti.

Terör saldırısında hayatını kaybeden sivillerden biri de Tunç Uncu’ydu. 29 yaşınaki genç, Beşiktaş’ın lisanslı ürünlerinin satıldığı “Kartal Yuvası” mağazasında çalışıyordu.

Tunç Uncu bir hafta önce mağazadaki imza gününe katılan beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’le fotoğraf çektirmişti.

Zincirlikuyu’da son yolculuğuna uğurlanan Tunç Uncu’nun cenazesine Caner Erkin başta olmak üzere Beşiktaşlı futbolcular ve yöneticiler de katıldı. Uncu’nun tabutunun üzerine Beşiktaş bayrağı örtüldü.

Dolmuş şoförü Velat Demiroğlu da patlamaya aracıyla kırmızı ışıkta durduğu sırada yakalandı.

Saldırıda hayatını kaybeden Diyarbakırlı Demiroğlu için Kartal Soğanlık Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze toprağa verilmek üzere Diyarbakır’ın Çınar ilçesine gönderildi.

28 yaşındaki bankacı Selin Çelik de Velat Demiroğlu’nun kullandığı dolmuştaydı. Arkadaşlarıyla eğlenceden dönen Çelik bombalı saldırıda hayatını kaybetti.Kaynak:NTV.com.tr