Ayberk Atilla ‘ya hüzünlü veda

Ayberk Atilla hayatını kaybetti
Geçtiğimiz günlerde Mesane kanserine yakalanan ve tedavisine başlanan usta oyuncu Ayberk Atilla, bu sabah 71 yaşında hayata veda etti.
Atilla için bugün Şehir Tiyatroları Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi’nde tören düzenlendi.Törende Ayberk Atilla’nın oyuncu arkadaşı Naşit Özcan elinde mumla sahneye geldi. Ayberk Atilla’nın hastalığı nedeniyle çıkamadığı oyuna bir günde hazırlanıp onun yerine sahneye çıktığını anlatan Özcan, ” Şehir tiyatrolarına geldiğime çok sevinmişti, Ayberk Ağabey oyunun çıkmasına iki gün kala hastaneye yattı. Ben de onun bir günde rolünü çıkardım. ‘Emanetin bende’ dedim. ‘Şubat’ta alırım emaneti’ dedi. ‘Tamam’ dedim gelemedi. Ama olsun ben her gece kol kola onun rolünü oynacağım. Her gece benim yerime alkışı o alacak” diye konuştu.
AİLESİ GÖZYAŞI DÖKTÜ
Ayberk Atilla’nın eşi Gül Atilla ile kızı Beril Ünal tören sırasında gözyaşı döktü. Taziyeleri onlarla birlikte Ayerk Atilla’nın oğlu Berke Atilla kabul etti. 70 yaşında kanser sebebiyle yaşamını yitiren Ayberk Atilla için herkes gözyaşı döktü.