(Bem-Bir-Sen) den Kahramankazan’a ödül

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği
Sendikası tarafından, Kahramankazan’a ödül…

Haber:Halim UTLU

İbrahim Keresteci Basın Ödülleri kapsamında, FETÖ darbe girişimi sırasında 4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan kalkarak, sivil halkı, TBMM’yi ve devlet kurumlarını bombalayan F-16’ları engellemeye çalışırken, 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan’a,Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) tarafından, 3 anlamlı ödül verildi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve Kahramankazanlı gaziler Derya Ovacıklı ile Mustafa Zorova, Bem-Bir-Sen tarafından özel ödüle layık görüldü.

Trafik kazası sonucu 2010’da yaşamını yitirmişti

Trafik kazası sonucu 2010’da yaşamını yitiren Bem-Bir Sendikası’nın eski genel sekreteri İbrahim Keresteci anısına dağıtılan ödüller,bu yıl da sahiplerine verildi.FETÖ darbe girişimi sırasında verdiği destansı mücadeleyle tarihe altın harflerle yazılan Kahramankazan’a üç özel ödül verildi. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve Kahramankazanlı gaziler Derya Ovacıklı ve Mustafa Zorova,15 Temmuz Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Ödüller, bir otelde düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Gazi Ovacıkılı’ya ödülü tedavi gördüğü hastanede, Zorova’ya ise evinde takdim edildi.Sendika tarafından bazı gazete, televizyon ve haber ajansları da ödüle layık görüldü.unnamed (16)

Çıplak elle,imanla nasıl dimdik durulacağını gösterdik
Böylesine anlamlı bir ödülü almaktan dolayı gurur duyduğunu belirten Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk,“Kahramankazanlılar çıplak elle, yüreğindeki imanla tüm dünyaya nasıl dimdik durulacağını gösterdi.Darbe girişiminin yaşandığı gece Türkiye Cumhuriyeti tarihinde önemli bir rol üstlenmiştir.Bu rol,Türkiye’nin darbeci hainler tarafından ele geçirilmesini, demokrasimizin geri dönülemeyecek şekilde yara almasını, ezanlarımızın susturulmasının engellenmesinde oldukça önemlidir.

Demokrasimize ve Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında tüm demokratik kazanımlarımıza sahip çıkmak için, 4’ncü Ana Jet Üssü’ne yöneldik. Burada 9 kardeşimiz şehit düşerken, 92 kardeşimiz ise gazi oldu.101 yıl önce Çanakkale’de nasıl bir destan yazıldıysa, Kahramankazanlılar ve milletimiz 101 yıl sonra yine sahneye çıkarak, aynı destanı yazmıştır. Bu ödül törenini yapabiliyorsak, bu 247 şehidimiz ve 2195 gazimizin yüzü suyu hürmetinedir.” dedi.