İKİNCİ BAHARDA STRES NASIL YÖNETİLİR?

KİNCİ BAHARDA STRES NASIL YÖNETİLİR?

Çankaya Belediyesi Baharevleri, ikinci baharını yaşayan vatandaşlara yönelik bilgilendirme seminerleri düzenlemeye devam ediyor. Cebeci Baharevi’nin Şubat ayı seminer konusu, “Kriz Durumları ve Stres Yönetimi” oldu.

Çankaya Belediyesi Baharevlerinde düzenlenen seminer hız kesmeden sürüyor. Yaşlı vatandaşların farklı ve iyi zaman geçirmeleri için faaliyet gösteren Cebeci Baharevi’nde Şubat ayı seminerinin konusu “Kriz durumları ve Stres Yönetimi” idi. Seminer, Başkent Üniversitesi Stres Yönetimi Araştırma ve Uygulama Birimi yöneticisi Doç. Dr. Okan Cem Çırakoğlu tarafından verildi.

Stresle başa çıkma yöntemleri, geçmişte yaşanmış travmalara karşı nasıl davranılması gerektiği gibi konuların ele alındığı söyleşi tadındaki seminerde, vatandaşlar karşılaştıkları sorunlara ilişkin soru sorma olanağı buldu. Başkent Üniversitesi Stres Yönetimi Araştırma ve Uygulama Birimi yöneticisi Doç. Dr. Okan Cem Çırakoğlu, birçoğu meslek hayatlarında önemli noktalara gelmiş ancak şimdi emekli olan katılımcıların emeklilik sonrası yaşadıkları stres kaynaklı soruların açıklığa kavuşmasını sağladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Cebeci Bahar Evi seminerleri, gelen talepler doğrultusunda farklı konularda her ay devam edecek.