ABOUBAKAR GÖNDERİLECEK

Siyah beyazlıların ilk golünü atarak perdeyi açan Vincent Aboubakar, mücadele 2-1 devam ederken 39.dakikada topsuz alanda rakibine attığı kafa nedeniyle kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Orta yuvarlaktaki ikili mücadelenin ardından rakibi ile diyalog yaşayan ve ardından kafa atan Aboubakar, Beşiktaş taraftarlarını adeta çileden çıkardı.
ŞENOL GÜNEŞ: O ZATEN KİRALIK
Şenol Güneş, Olympiakos maçıyla ilgili değerlendirmesinde “Değişik ve ilginç maç oldu. Bunun da ayrı hikayesi olacak. Normal giden maçta çok basit bir gol yedik, arkasından basit bir kırmızı kartla oyun onların lehine dönmeye başladı. Oyuncularımız yardımlaşarak, seyircinin katkısıyla ve özgüvenle ayakta kaldı. Rakibin yorulacağını biliyorduk ama 10 kişi kalmamız ne getirecek bilmiyorduk. Türkiye için iyi bir skor oldu. Ayrıca aldığımız puanlarla ülke futboluna katkı yapmak sevindirici. Takımı ve taraftarları tebrik ederim. Yönetimi de tebrik ederim.” dedi.

ŞENOL GÜNEŞ’TEN ABOUBAKAR SÖZLERİ!
UEFA Avrupa Ligi’nde final hedefiyle ilgili görüşü istenen Şenol Güneş, “Bu maçı düşündük ve oynadık. Babel’i ve Aboubakar’ı soruyoruz. 3 gün sonra, 10 gün sonra ne olacak konuşuruz. Konuyu dağıtmayalım. Bunları konuşmamalıyız. Aboubakar hatalı, ben de hatalı olduğunu gördüm. Maçta görmedim ama itişme sonunda kafa teşebbüsü oldu gibi bir durum vardı. Bizim lehimize de penaltı olabilirdi. Hakem ev sahibi olarak lehimize hiçbir şey yapmadı.