Fenerbahçe de Ali KOÇ sesleri yükseliyor

Fenerbahçe’nin efsane başkanlarından Ali Şen, Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç’un sorularını yanıtladı.
“YÖNETİMİN İSTİFASI GEREKLİ”

Fenerbahçe’de olağanüstü kongre için yönetimin istifası gerekli. Başkan da istifa etmeyebilir. Yönetimde de Mahmut Uslu ve onun gibi bu işi bilen kıymetli insanlar var. Fenerbahçe taraftarı önemsenmeyecek bir taraftar değil.
ADINI TARİHE YAZAR”

Kendi taraftarından ‘istifa’ denilmesi zor bir şeydir. Aziz Yıldırım’ın tavrı önemlidir. Aziz Yıldırım ben dahil hepimizden fazla başkanlık yaptı. Yargıtay, Fenerbahçe’yi yönetmiyor. Zaten beraat kararı çıktı. Aziz Yıldırım derse ‘Ali Koç da benim adayım’ o zaman adını altın harflerle tarihe yazar.
OYUM ALİ KOÇ’A”

Aziz Yıldırım da aday olursa benim oyum Ali Koç’a olacaktır. Bu kadar hizmet eden Aziz Yıldırım’ın da hırpalanması doğru olmaz. Bu protestoları hak etmiyor. Bundan sonra yıpranmasın diye söylüyorum.

“BEN OLSAM GÖREVDE KALAMAZDI”

Dick Advocat 37 yıldır teknik direktörlük yapıyor. 4 şampiyonluğu var bildiğim kadarıyla. Anlatacak bir şey yok. Ben olsam bu zamana kadar görevde kalamazdı. Advocaat kültürlü, birikimli bir teknik adam. Gitmek istiyorsa 1 dakika bile durmadan gidebilir.