Beşiktaş koptu geliyor: 3 – 0

Şampiyonluk yarışında emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş, Gençlerbirliği’ni 3-0 yendi, Başakşehir ile arasındaki puan farkını 5’e çıkardı ve zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Spor Toto Süper Lig lideri Beşiktaş, fırsatı tepmedi ve Gençlerbirliği’ni 3-0 yenerek önemli bir engeli aştı. Siyah Beyazlılar’a galibiyeti getiren goller 45+5’te Oğuzhan Özyakup, 61’de Talisca ve 85’te Ryan Babel’den geldi.

Beşiktaş, Gençlerbirliği maçına son oynanan Antalyaspor maçına göre tek değişiklikle çıktı. Güneş, Antalyaspor maçında kırmızı kart gören Vincent Aboubakar’ın yerine Cenk Tosun’a ilk 11’de ve forvette görev verdi. Demba Ba,678 gün sonra resmi bir mücadelede yedek te olsa kadroda yer almış oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Gençlerbirliği Teknik Patronu Ümit Özat arasında maçın 21. dakikasında kısa süre gerginlik yaşandı.

FABRİ’NİN ŞANSI YOKTU

34. dakikada kritik bir kurtarış yapan Fabri, sakatlanarak yerini Tolga Zengin’e bıraktı. İspanyol oyuncu 43. dakikada kenara alınırken, sol göz kapağında ciddi bir sakatlık olduğu belirtildi.