Şırnak’ ta 2 Batman’ da 1 Asker ve 1 öğretmen şehit oldu

3 Asker biri Öğretmen 4 Şehit daha verdik.
PKK’lı teröristler bu kez Batman’da ortaya çıktı. Teröristler Kozluk’ta önce belediye başkanının aracını taradı, sonrasında ise jandarma uygulama noktasında bombalı aracı patlattı. Saldırıda başka bir araçta bulunan müzik öğretmeni 22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın şehit oldu. Canlı bomba teröristin öldüğü patlamada yaralanan askerlerden biri de tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.
Öte yandan akşam saatlerinde de Şırnak’ın Balveren beldesinde Milli Karakolu üst bölgesine uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Hain saldırıda 2 asker şehit oldu 3 asker de yaralandı.
Batman’da PKK’lı teröristlerin şehit ettiği öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın cep telefonunda arkadaşıyla saldırıdan bir gün önce WhatsApp üzerinden yaptığı yazışma ortaya çıktı. Şehit öğretmen o son yazışmada dikkat çeken ifadelere yer verdi..
Hainler, bir kez daha tetiğe bastı. Belediye başkanının aracı tarandı.

Teröristlerin kurşunları başka bir araçta bulunan müzik öğretmenini şehit etti.İkinci bir saldırıda ise bir asker şehit oldu. Eli kanlı teröristler Batman’da, sivil ve askerleri hedef aldı.

2 PKK’lı gasp ettikleri bir araçla, Kozluk Belediye Başkanının içinde olmadığı ve yakınının kullandığı özel araca kurşun yağdırdı.

.O sırada ilçeye 7 ay önce atanan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın da oradaydı.
Teröristlerin kurşunları Şenay öğretmenin bulunduğu araca isabet etti..PKK terörünün hedefi olan, 22 yaşındaki öğretmen Şenay Aybüke Yalçın şehit düştü..

.