Haydi BEŞİKTAŞ

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci maçında bugün Alman ekibi Leipzig’i konuk edecek. Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonundan hakem Sergei Karasev yönetecek. Siyah beyazlılar Leipzig’i yenerek 6 puana ulaşmaya çalışacak.

26 Eylül Salı günü (bugün) saat 21.45’de başlayacak mücadele TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak.
Grubundaki ilk maçında Porto’yu deplasmanda 3-1 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, rakibini yenerek üst üste ikinci galibiyetini almaya çalışacak. Beşiktaş, Leipzig’i yenerse 6 puana ulaşarak gruptan çıkma iddiası adına önemli bir adım atacak.
MUHTEMEL 11’LER
Beşiktaş: Fabricio Agosto Ramirez, Gary Medel (Adriano), Pepe, Dusko Tosic, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Ryan Babel ve Cenk Tosun
Leipzig: Gulacsi, Klostermann, Orban, Upamecano, Bernardo, Naby Keita, Demme, Sabitzer, Forsberg, Poulsen, Timo Werner

BEŞİKTAŞ-LEİPZİG MAÇINA RUS HAKEM

Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. haftasında Almanya temsilcisi Leipzig ile oynayacağı maçta, Rusya Futbol Federasyonundan hakem Sergei Karasev görev yapacak.

UEFA’nın açıklamasına göre 26 Eylül Salı günü Vodafone Park’ta Beşiktaş ile Leipzig arasında yapılacak karşılaşmada, Rus hakem Karasev düdük çalacak.
GÜNEŞ: SÜRPRİZ YAPABİLECEK BİR TAKIM
Karşılaşma öncesi teknik direktör Şenol Güneş ve başarılı futbolcu Cenk Tosun basın toplantısı düzenledi.
Gruptaki ikinci maçlarına çıkacaklarını söyleyen Güneş, “Monaco-Porto maçı da çok önemli. Grupta denk takımlar var. 4. torbada olmasına rağmen diğer takımlardan hiçbir farkı olmayan ve daha üstün olduğunu düşündüğümüz bir takım Liepzig. Çok koşan ve disiplinli bir ekip. Almanya Ligi’nde iyi bir çıkış yaptığı için iyi bir takım görüntüsü var. Oynadıkları oyun, diğer Şampiyonlar Ligi takımlarına göre daha sürpriz yapabilecek bir kapasitede. Kontratak oynamayı da iyi beceriyorlar. Hücumdaki 2 forvet sürekli baskı yapıyor. Kanatları da hücumu destekleyen yetenekli bireysel oyunculardan kurulu bir takım. Akıllı, sabırlı ve dikkatli oynamamız gereken bir maç. Zor bir maç bizi bekliyor. Takım olarak bugün son idmanımızı yapıp maçı kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.