TAŞDELEN: “HİZMET KERVANI YOLA ÇIKTI”

ÇANKAYALININ YENİ BİR EVİ DAHA OLDU
ALPER TAŞDELEN: “HİZMET KERVANI YOLA ÇIKTI”

Hobiden meslek edinmeye kadar geniş bir yelpazede eğitim verilen 22 Çankaya Evi’ne bir yenisi daha eklendi.
Mutlukent Çankaya Evi’nin açılışını yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Hizmet kervanı yola çıktı. Aralık ayına kadar 2 temel atma ve 23 açılış daha gerçekleştireceğiz” dedi.

Hobiden meslek edinmeye kadar 97 farklı branşta eğitim verilen 22 Çankaya Evi’ne bir yenisi daha eklendi. Mutlukent Mahallesi’nde açılan 23. Çankaya Evi, 410 metrekare alanı, atölyesi, spor ve çok amaçlı salonunun yanı sıra yaşlı vatandaşların yararlandığı Baharevi’yle de semt sakinlerine hizmet edecek.
Çankaya Evleri Müzik Eğitmenleri’nin verdiği mini konserle başlayan açılış törenine, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde, CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP İl Başkanı Adnan Keskin, CHP İlçe Başkanı Selçuk Dereli’nin yanı sıra semt sakinleri katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Alper Taşdelen, Eylül ayıyla birlikte yeni dönem hizmet kervanının yola çıktığını belirterek, “Bugün açılışını yaptığımız Çankaya Evi’nin ardından Aralık ayına kadar 2 temel atma ve 23 açılış daha gerçekleştireceğiz. Çankaya’yı Mustafa Kemal’e layık bir ilçe haline getirene kadar çalışacağız” dedi.
Çankaya Evleri’nde semt sakinlerinin talepleri doğrultusunda kurslar açıldığını belirten Taşdelen, “Bir yılda 20 bin Çankayalının yararlandığı evlerimize yenilerini de ekleyeceğiz. Bilkent, Yüzüncü Yıl ve Esat’ta da yeni Çankaya Evleri olacak” diye konuştu.

“İSMET İNÖNÜ PARKI’NI AÇIYORUZ”
Başkan Taşdelen, Çankaya’ya Atatürk’ün silah arkadaşı İsmet İnönü’nün adını verdikleri büyük bir kent parkı kazandıracaklarını ifade ederek, “10 Eylül’de İsmet İnönü Parkı’mızı, 14 Eylül’de Cebeci Pazar yerini, 16 Eylül’de Zülfü Livaneli Kültür Merkezini, 21 Eylül’de İshak Öztürk Parkı’nı, 24 Eylül’de Bilkent Çankaya Evi’ni, 30 Eylül’de Çankaya Teknoloji Evi’ni hizmete sokuyoruz” diye konuştu.
Belediyeciliğin sosyal demokratların işi olduğunu herkese gösterdiklerini belirten Taşdelen, “Halka hizmet etmek için, halkın gösterdiği yoldan yürümeye devam edeceğiz. Talancı rantçı zihniyete karşı halkçı toplumcu belediyeciliği hayata geçiriyoruz. Elimizdeki en kıymetli arsaları kreş, Çankaya Evi, havuz, park yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz çünkü biz doların değil ağacın yeşilini seviyoruz” dedi.
Taşdelen, geride bırakılan üç yılda Çankaya’nın her mahallesine bir eser kazandırdıklarını, girmedikleri mahalle ve sokak kalmadığını da sözlerine ekledi.
Törende konuşan, CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP İl Başkanı Adnan Keskin ve CHP İlçe Başkanı Selçuk Dereli ise Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ilçeye çok önemli değerler kattığını belirterek, kendisine hem partili olarak hem vatandaş olarak teşekkür ettiklerini söylediler.
Tören Mutlukent Mahalle Muhtarı Ayfer Yargıç’ın Başkan Taşdelen’e teşekkür çiçekleri sunmasıyla sona erdi.