Gomez:Türkiye aşığıyım

Beşiktaş’ın eski yıldızı Mario Gomez, Beşiktaş’ta kariyerinin en iyi dönemini geçirdiğini ve Türkiye’yi çok sevdiğini söyledi.

Beşiktaş taraftarının hem çok sevdiği hem de bir o kadar kızgın olduğu bir isim Mario Gomez. 2015-2016 sezonunda Siyah Beyazlı formayla gol krallığı yaşayan ve kazanılan şampiyonluğun baş mimarlarından biri olan Alman yıldız, ertesi sezon ülkesinin takımlarından Wolfsburg’a transfer olmuştu. Beşiktaş, onun boşluğunu bir türlü kapatamazken, Gomez de Beşiktaş performansının çok uzağında bir görüntü sergiliyor.

Geçtiğimiz günlerde Alman basınına röportaj veren Mario Gomez, Türkiye günlerini özlediğinin de sinyallerini verdi. Kariyerinin en iyi dönemini Beşiktaş’ta geçirdiğini söyleyen 32 yaşındaki golcü, “Türkiye ilk başta benim için bir maceraydı. Sonrasında ise kariyerimin en iyi yılına dönüştü. Adeta geri döndüm ve milli takıma da yeniden çağrıldım. Benim için kesinlikle kazanılmış bir dönemdi. Türkiye, oraya dair bir fikir sahibi olmadan önce, mutlaka deneyimlenmesi gereken bir yer. Almanya’da, Türkiye’ye dair çok şey söylenir. Ben oranın çok misafirperver bir yer olduğunu hissettim. Bize her zaman gönülden yardımcı oldular. Büyük bir Türkiye aşığı olduğumu söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.