Yıldırım:Hala teröre destek verme alışkanlığı sürüyor

Başbakan Yıldırım, ”Ne yazık ki hala teröre destek verme alışkanlığının devam ettiğini görüyoruz. Silahlı İnsansız Hava Araçları’na (SİHA) karşılarmış. Niye karşısınız? Bu iftiraları sorumsuzca seslendirenlere yazıklar olsun” dedi.
This is a modal window.No compatible source was found for this media.
Başbakan Binali Yıldırım, ATO Congresium’daki Belediye Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Erdoğan gibi CHP ye çattı.
Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları şöyle:
”Ne yazık ki hala teröre destek verme alışkanlığının devam ettiğini görüyoruz. Neymiş, SİHA’lara karşılarmış. Niye karşısınız? Vatandaşın hayatına kasteden, ‘yol medeniyettir’ diye yol yaparken alçakça öldürülen o işçiler varken sesi çıkmayanlar, korucuya, polise, askere, jandarmaya gözünü kırpmadan silah doğrultan alçakları teknolojinin verdiği imkanlarla bertaraf ederken neye karşı çıkıyorsunuz?
Siz bu lafları edeceğinize önce ‘adalet’ diye yürüdüğünüz yollarda kimin koluna girdiğinize bakın da ondan sonra konuşun. Bu iftiraları sorumsuzca seslendirenlere yazıklar olsun. Bu ülkede yaşayıp, bu devletin parasıyla geçinip utanmadan, sıkılmadan hala bunları söyleyebiliyorlar. Buradan soruyorum önünüzde iki yol var. Bugün yalanla dolanla devlete güvenlik güçlerine çamur atmaya çalışıp teröre açıktan destek veriyorsunuz. Peki yarın oy istemek için vatandaşın önüne gittiğinizde bu milletin yüzüne nasıl bakacaksınız?”