”2019 seçimleri çok önemli”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın detaylarına ilişkin gazetecilere bilgi verdi.
16 yıl sonra AK Parti’nin “Erdemliler Hareketi” olarak ilk başladığı yer olan Afyonkarahisar’dan yola çıktıklarını belirten Ünal, 16 yıllık bir istikrardan bahsettiklerini söyledi.
Ünal, AK Parti’nin bütün kurumları ve kurullarıyla istişarenin, kendi geleneği haline gelen bir süreç olduğunu ifade etti.
Yarın toplantıya Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlanacağını bildiren
Ünal, AK Parti’nin 2019’da 3 seçim yaşayacağına işaret ederek 2019 yılına hazırlığın her siyasi parti gibi AK Parti için de çok önemli olduğunu vurguladı.
İktidar partisi olarak 2019 Mart ve Kasım seçimlerinde gösterecekleri başarının son derece kritik ve önemli olduğunu vurgulayan Ünal, pazar günü istişareler bittikten sonra 2 gün boyunca gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgilendirme yapacaklarını kaydetti.
“RUTİN BİR GÖRÜŞME”
Öte yandan basın açıklaması öncesinde gazetecilerle sohbet eden Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i kabulüne yönelik soru üzerine, bunun rutin bir görüşme olduğunu dile getirdi.