Toplumun Milli Piyango dan başka UMUDU kalmadı

Milli Piyango’nun yılbaşı çekiliş biletlerini almak için bekleyen vatandaşların oluşturduğu kuyruk, milli piyango bilet gişesinden Mısır Çarşısı’na kadar uzandı.
Sosyologlar toplumun içinde bulunduğu bu durumun, tamamen ekonomik sıkıntıya bağlanacağını ve insanların çalışarak zengin olma umutlarının tükendiğine olan inancını gösterdiğini ve bunun ileride daha büyük sıkıntılara yol açabileceğini, belirtiyorlar

Milli Piyango’nun yılbaşı için belirlediği büyük ikramiye olan 61 milyon lirayı kazanmak isteyen yüzlerce kişi, bugün de Eminönü’ndeki milli piyango bileti gişesine akın etti.

Kuyruk, bilet gişesinden Mısır Çarşısı’nın girişine kadar uzandı.
Umudunu milli piyangonun yılbaşı çekilişindeki büyük ikramiyesine bağlayanlar bugün de Eminönü’ndeydi… Oluşan uzun kuyruk gökyüzünden görüntülendi…

Milli Piyango 2018 özel çekilişinde 61 milyon TL kazanan numaralar yılbaşı gecesi belli olacak. 61 milyon liralık büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 10 milyon lira, 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye de verilecek. Tam bilet 60, yarım bilet 30, çeyrek bilet de 15 liradan satılıyor.