Millilerimiz Ümit verdi:1-0

Genç ve yeni bir kadro ile Antalya da İRLANDA ile karşılaşan Millilerimiz ümit verdi. A Milli Futbol Takımımız, özel maçta İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaştı. Maçı, Türkiye 1-0 kazandı.
Türkiye ile İrlanda Cumhuriyeti hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya geldi. Mücadele ay-yıldızlı ekibimizin 1-0’lık üstünlüğüyle son buldu. Milli takımın golünü 52. dakikada Mehmet Topal kaydetti. Cengiz Ünder sakatlığı dolayısıyla maçta forma giyemedi, onun yerine Emre Akbaba şans buldu. Milliler bir sonraki maçını pazartesi günü Karadağ ile oynayacak.

ÜMİTLERİMİZ DAĞILDI

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından aday kadroya çağrılan Abdülkadir Ömür dün U21 ile çıktığı maçta sakatlandı.Ümit millilerimiz bu maçı farklı kaybederek grubunda iddiasınıda kaybetti.

Perşembe günü A Milli Takım kadrosundan çıkartılıp Ümit Milli Takım kampına katılan Abdülkadir Ömür, İsveç ile oynanan UEFA Avrupa Şampiyonası Elemeleri U21 maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.

Roma forması ile sergilediği üst düzey performansla ülkemizi gururlandıran Cengiz Ünder, dünkü karşılaşmada yaşadığı hafif sakatlık nedeniyle ilk 11’de yer almadı.

Çarşamba günü yapılan idmanda omzuna aldığı darbe sonrasında sakatlanan Cengiz Ünder son taktik çalışmaya katılamayıp takımdan ayrı düz koşu yapmıştı.