Beşiktaş Trabzon’dan mutlu dönüyor:2-0

Beşiktaş çekinerek gittiği Trabzon deplasmanından şen dönüyor.Süper Lig’de 24. haftanın açılış ve en önemli maçında zirve mücadelesi veren Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor’u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 71. ve 78. dakikalarda Babel kaydetti. 58. dakikada Vagner Love’ın yerine oyuna giren Negredo, Babel’in attığı iki golün de asistini yapan isim olarak dikkat çekti. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 47 yaparak, 50’şer puana sahip Galatasaray ve Başakşehir’i takibini sürdürürken, Trabzonspor 36 puanda kaldı.

Maçın 71. dakikasında ikinci yarının ilk etkili atağını yakalayan Beşiktaş, golü buldu. Soldan Caner Erkin’in ortasında Durica’nın uzaklaştırmak istediği top Negredo’nun önünde kaldı. Bu futbolcunun ceza alanı son çizgisinden altı pasa çıkardığı topu Babel, ayağının içiyle ağlarla buluşturdu: 0-1.
78. dakikada Babel, kendisinin ve Beşiktaş’ın ikinci golünü kaydetti. Negredo’nun ara pasında savunmanın arkasında topla buluşan Babel, plase bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Onur Recep Kıvrak’ın solundan filelere gönderdi: 0-2.