Kadıköy’de Akhisar DEPREMİ: 3-2

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanan Fenerbahçe-Akhisarspor maçında sarı-lacivertliler büyük şok yaşadı. İlk yarıyı 2-0 geride tamamlayan Fenerbahçe, ikinci yarıda geri dönmek istese de bunda başarılı olamadı ve Akhisarspor, sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Bu mağlubiyetle Fenerbahçe, zirve yarışında çok önemli bir kayıp yaşamış oldu.
Fenerbahçe, Akhisarspor karşısında henüz 14. dakikada Serginho’nun golüyle 1-0 yenik duruma düştü. Akhisarspor, 35. dakikada Seleznyov ile farkı 2’ye çıkarttı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Mücadelenin 57. dakikasında Fenerbahçe, Giuliano ile farkı 1’e indirse de bu golden 2 dakika sonra Akhisarspor Larsson ile farkı tekrar 2’ye çıkarttı. Baskısını artıran Fenerbahçe, 67. dakikada Aatif Chahechouhe ile farkı yeniden 1’e indirse de kalan dakikalarda başka gol bulamadı ve Akhisarspor, Kadıköy’den 3-2 galip ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta ligde Beşiktaş’a kaybeden Fenerbahçe, Akhisarspor karşısında üst üste 2. yenilgisini aldı.

Bu sonuçla zirve yarışında yara alan Fenerbahçe, 44 puanda kaldı ve lider Galatasaray’ın 6 puan gerisine düştü. Akhisarspor ise puanını 33’e yükseltti.