Bahçeli:FETÖ ölmedi yaşıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM’de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada ; FETÖ ölmedi yaşıyor, kripto damar çalışıyor,dedi.

Bahçeli’nin konuşmasının bir bölümünde şunları söyledi:
Türkiye hedef ülkedir. Tüm emareler, tüm deliller buna işaret etmektedir. Türkiye’nin haklı ilerleyişini durdurmak isteyenler her fırsattan istifadenin peşindedir. Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkışanlara tavır ver tepkimizi ispat etmek durumundayız. Milli meseleler karşısında korunaklı bir siper yoktur.

FETÖ pojeyse ki öyledir, bu projeyi imal eden mihraklarla hesaplaşmak da tarihi ve milli bir zorunluluktur.

Önümüzdeki yıllarda yine devletin içine sızmış bir kadronun ya da projelendirilmiş örgütlerin millete savaş açmayacağının garantisi var mıdır? Geleceği bugünden planlamayalım mı? Düşünmeyelim mi?

FETÖ ölmedi yaşıyor. Kripto damar çalışıyor. Bu proje olmadı, diğeri anında sökün eder.

FETÖ borsası kuruldu sözleri ne anlama gelmektedir. Kar elde edenler kimlerdir? FETÖ’cülerin her yerden temizlendiği iddiası yerinde midir? Proje sahipleri yenilmeden FETÖ nasıl bitecektir? Mücadele bitti tespitleri bu kadar kolay mıdır? Bu kadar temelsiz midir? Pensilvanya’nın temizliği yapılmadan mücadeleye nasıl son verilecektir?
ÖZGÜR ÖZEL E TEPKİ
CHP’nin geveze ve gevşek bir grup başkan vekili, 29 Mart 2018 sabahı ekranların sütçüsüyle katıldığı bir programda “Seçim güvenliği ordusu kuruyoruz” diyerek aklının dibini dökmüştür. Bizim bildiğimiz ordu tektir ve milletin ordusudur. Milli güvenliğimizin nasıl temin edildiği bellidir. Yeni bir ordu kurma teşebbüsü paralel bir örgütlenme, FETÖ merkezli bir örgüt olsa gerektir. HDP ile İP ile, PKK ve FETÖ ile el ele vererek, seçim güvenliği ordusu kuruyorken, teröristler de bu orduya sızdırılırsa CHP’nin tipi tip grup başkan vekili bunu nasıl telafi edecek? Ne diyecek? FETÖ’nün siyasi ayağı ile dedikodu yapıp, YPG’lilere,PKK’lılara sandık nöbeti yazarlarsa ortaya çıkacak sonuçların ne olacağını malum traji komik sahış tahmin etmiş midir? Eğer ordu mordu kuruyorum diye ortalığı velveleye, fitne, fesata vermeye çalışırlarsa bunların alayını alnını karışlamak, karşılarına dikilmek bizim için farz olacaktır. Akıllı olun, aklınızı başınıza alın, ateşle oynamayın. Ne olacağını iyi hesap edin.