İstanbul un göbeğinde HASTAHANDE YANGIN !

Gaziosmanpaşa’da bulunan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaat halindeki binasında yangın çıktı. Hastanenin çatısında başlayan yangın diğer katlara da yayıldı. Yangın nedeniyle hastalar tahliye edildi, bölge trafiğe kapatıldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, yaptığı açıklamada “Yangın kısmen kontrol altına alındı, şu ana kadar ölü noktasında üzücü bir haber yok. İtfaiye bütün katlara ulaştı ve müdahalesini yapıyor. Bir taraftan da duman tahliyesi yapılıyor” dedi.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bulunan Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanes’nde yangın çıktı. Olay yerinden gelen ilk görüntülerde hastanenin çatısından ateş ve dumanın yükseldiği görülüyor.
Yanan binanın inşaat halinde olduğu ve yangının dış cepheden başlayarak çatıya yükseldiği belirtildi. Binanın inşaat halinde olması nedeniyle içeride hasta bulunmuyor.
Hastaneye çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Çevredeki binalar güvenlik gerekçesiyle boşaltıldı. İnşaat halindeki binanın yanındaki hastanede bulunanların tahliye edildi.
İtfaiye yetkilileri, hastanedeki yangının kontrol altına alındığı, can kaybının yaşanmadığı ve çalışmalarının sürdüğü bilgisini paylaştı.