Sınırda Mehmetçiğe MORAL Harekatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır karakoluna moral ziyaretinde bulundu, burada yaptığı konuşmada Afrin ile ilgili mesajlar verdi. Edoğan, “Afrin’deki başarıdan sonra Türkiye’siz karar alınamaz. Afrin destanı TSK’nın kapasitesini bilmeyenlere cevap. Afrin’den öte hedefler var, tatbikat ötesi savaş oldu. Afrin hava koşulu, taş demeden başarıldı. Harekatta ÖSO ile iyi bir bütünleşme ortaya kondu.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Oğulpınar Sınır Karakolu’na ziyarette bulundu. Erdoğan, “Afrin’deki başarıdan sonra Türkiye’siz karar alınamaz. Afrin destanı TSK’nın kapisitesini bilmeyenlere cevap” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay’da Oğulpınar Sınır Karakolu’na ziyarette bulundu.

Askerler, ünlü sanatçı ve sporcularla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de 3 bin 852 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
SANATÇILARDA SINIRDAYDI
Ajda Pekkan, Yavuz Bingöl, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal, Sibel Can, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, futbolcular Tolga Zengin Gökhan Gönül, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu’nun da aralarında bulunduğu ünlü isimler dün Zeytin Dalı Harekatı’na destek kapsamında sınırdaydı.
Sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri Hatay’da önce çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Ünlü isimler daha sonra Reyhanlı ilçesindeki Oğulpınar sınır karakoluna ziyaret gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da askeri kamuflaj giyerek sınır karakoluna gelip, sanatçılar, sporcular ve askerlere hitap etti.

ziyaret , gündem