Cumhur İttifakına karşı çıkanlar ”MÜNAFIK ve ALÇAK ”

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım seçim söylemlerini sertleştirdi.Erdoğan Cumhur İttifakına karşı çıkanları ve oy vermeyecekleri Münafıklıkla suçlarken Binali Yıldırım’da ALÇAK olarak tanımladı.
Yıldırım: Cumhur İttifakı’yla yola çıkanlar alçaklara dersini verecek derken,Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘da parlamentoda güçlü bir grup vurgusu yaparak ‘Oyumu cumhurbaşkanına vereceğim ama parlamentoda AK Parti’ye vermeyeceğim’ diyenlere seslendi.
”MÜNAFIKLAR ÇETESİNİ GÖMECEĞİZ” VURGUSU

”Parlementoda güçlü bir grubumuz olmazsa zayıf kalırız” diyen Erdoğan ”bunlara parlamentoda da cumhurbaşkanlığı makamında da gereken dersi vereceğiz” dedi.

Erdoğan ayrıca ”Birileri bir fitne fesat kaynatıyor. Bu ne biliyor musunuz? ‘Oyumu cumhurbaşkanına vereceğim ama parlamentoda AK Parti’ye vermeyeceğim.’ Böyle bir şeye siz ne diyorsunuz? Böyle bir şey olabilir mi? Bu oyunu da bozmaya var mıyız? Bu oyun, bu tezgah… Kimlerin olduğunu anlıyorsunuz. İnşallah bu münafıklar çetesini 24 Haziran’da hep birlikte yere gömeceğiz.” açıklamasını yaptı