”FETÖ yu vermezsen, İncirlik’i kapatırım”

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, ”3 ay sonra Cumhurbaşkanı olduğumda Amerika’ya diyeceğim ki Feto’yu iade et eğer iade etmezsen 24 Aralık Noel; İncirlik’teki Amerikan askerleri Noel’i Washington’da kutlarlar” dedi.

”Parayı nereden bulacaksın ”diyenlere cevaben de Muharrem İnce,;Sen Saraya 2 Milyar Doları nerden bulduysan,Suriyelilere parayı nereden bulduysan ben de bulacağım. dedi.
Amasya mitinginde konuşan İnce’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

”Yüksek yargı tarafsız bağımsız olacak. Yani ABD, AB sizde yargı düzgün değil diyemeyecek. Cumhurbaşkanı olduğumda 3 ay sonra yargıyı düzelteceğiz. Düzelttikten sonra Amerika’ya döneceğim yargıyı düzelttik şimdi senden Feto’nun iadesini istiyorum. 24 Aralık Hristiyanların Noel günü. Bu mübarek ramazan gününde söz veriyorum seçimden 3 ay sonra Cumhurbaşkanı olduğumda Amerika’ya diyeceğim ki Feto’yu iade et eğer iade etmezsen 24 Aralık Noel; İncirlik’teki Amerikan askerleri Noel’i Washington’da kutlarlar. Bu kadar basit. İster iade et istersen Noel’de Amerika’da olsunlar.
”EY ERDOĞAN SEN HİÇ ŞEKER FABRİKASI YAPTIN MI?”
Dolar geldi 4,5’a euro geldi 5,5’a Binali Yıldırım’a soruyorlar dolar yükseliyor ne diyorsun cevap dolsa ne olur dolmasa ne olur? Ekonomi bakanı kurlardaki artışla ilgilenmiyorum diyor. Önce bu cıvık ortamdan kurtulacağız. Yol yaptı ama yolu da kalitesiz yaptı yaptığı yol çöküyor. Ey Erdoğan sen hiç şeker fabrikası yaptın mı Tekel Tüpraş yaptın mı? Hep sattın.
”ÖĞRENCİ KİMLİĞİ GÖSTEREN HERKES BÜTÜN MÜZELERE BEDAVA GİRECEK”
Meydanlarda birileri tezek diyecek ben gelecek demeye devam edeceğim. Çocuklarımızı iyi yetiştireceğiz. Öğrenci kimliğini gösteren herkes bütün müzelere bedava girecek. Üniversite öğrencileri siz Amasya’dakiler bu memleketin harcının bu topraklarda karıldığını bilmeniz lazım.
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 1000 LİRA GENÇLİK VE CUMHURİYET BURSU
19 Mayıs’ta gençlik bursu 29 Ekim’de cumhuriyet bursu 500’er liradan 1000 lira bütün üniversite öğrencilerine Türkiye Cumhuriyeti verecektir. Bu parayı CHP vermeyecektir bu parayı Muharrem İnce vermeyecektir bu parayı milletten topladığımız vergilerden Türkiye Cumhuriyeti Devleti verecektir.24 Haziran dan sonra mazbatayı alıp tören yapıldığı gün OHAL i kesin kaldıracağım.
Amasyalılar son olarak size bir şey daha söyleyeyim,24 Haziran dan sonra sakın Saraya gelmeyin,çünkü ben kendi evimde oturacağım.”