HOŞ GELDİN YÂ ŞEHR-İ RAMAZAN.!

HOŞ GELDİN YÂ ŞEHR-İ RAMAZAN.!
Bir ibadet mevsimi olmanın yanında, kültür ve medeniyetimizin izlerini taşıyan, gönüllerimizi coşturan, ufkumuzu açan, sabır, kanaat, merhamet, cömertlik ve iyilik zamanı olan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerife bir kez daha ve yeniden kavuşmuş bulunmaktayız.
Bu mukaddes iklim, gönül dünyamızda kendimizi muhakemeye çekmeye bir vesile olduğu gibi, etrafımızda yaşanan sıkıntıların, dostluk ve kardeşlik duygusu ile ortadan kaldırılabilmesi için bir imkan ve fırsattır. Yoksul ve yoksun kardeşlerimizin yaralarını sarmak, zengin-fakir, genç-yaşlı demeden aynı sofraya oturmak, aynı saflarda namaza durmak; birliğimizi ve dirliğimizi de daha anlamlı hale getirecek, daha da güçlendirecektir.
Bu iklimde asıl olan aç ve susuz kalmak değil, Allah’ın rızasını kazanmak uğruna açlığa ve susuzluğa razı olabilmektir. Hem kendi ruhumuzu fethetmek hem de Hz. Yunus’un ifadesi ile “gönüller kazanabilmek” olduğunu aklımızdan çıkarmamız gerekir. Böylesi bir sevgi müslümanları ve insanlığı Hakk’a ve hakikate; insana ve insanlığa daha da yaklaştıracaktır.
Bolvadinliler Dayanışma Vakfı (BOLDAV) olarak; Allah’ın bize bahşettiği Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan Ramazan’ın ve bu kutlu zaman diliminin; ilçemizde, ülkemizde ve dünyada en güzel, en soylu biçimde yaşanmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederek Ramazan-ı Şerifin; başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âlemine dünya üzerinde tek bir masum insanın bile katledilmediği, barış, huzur ve bereketin bol olduğu tüm insanlığa hayırlar getirmesini dilerken Cenab-ı Allah’tan, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı’na kavuşturmasını niyaz ediyoruz.
Rabb’im
Bizlere ESENLİK versin,
Ahir Zaman FİTNELERİNDEN,
Görünür Görünmez Kazalardan BELALARDAN,
SIKINTILARDAN Şerli Kimselerin ve ŞEYTANIN Tuzaklarından
Bizi ve Sevdiklerimizi Korusun,
Hakkımızda HAYIRLI olanı nasip eylesin…
HOŞ GELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN….
#Ramazan #HayırlıRamazanlar #HayırlıSahurlar #Hayırlıİftarlar #Boldav
BOLVADİNLİLER DAYANIŞMA VAKFI(BOLDAV)
www.boldav.org.tr