Dün Eylül,Bugün Leyla . Ya YARIN ?…..

Ankara’ nın Polatlı ilçesinde kaybolan ve daha sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Eylül’ den sonra dün de Ağrı da 18 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Leyla’ nın cesedi bulundu.

Ağrı’da 18 gün önce, Ramazan Bayramı’nın birinci günü ailesiyle ziyarete gittiği dedesinin köyünde kaybolan Leyla Aydemir’in (4) cansız bedeni dere yatağında yüz üstü suya atılmış şekilde bulunmuştu.Dört yaşındaki Leyla Aydemir memleketi Bezirhane Köyü’nde bu sabah toprağa verildi.

Leyla’nın dedesi Zeki Aydemir, “Sırtında yara izleri vardı. Yüzüne bakamadım. Mavi gözlümü bu hale getirenlerin bulunup adalet önünde hesap versin” demişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise “İlk belirlemelere göre 3-4 gündür bulunduğu yerdeydi. Sonradan oraya konulmuş izlenimi var. İlk belirlemelere göre çok ufak bir darp izi var, cinsel saldırı yok” açıklamasında bulunmuştu.

Leyla’nın bulunması için 18 gün süren bekleyiş, dün saat 17.45’te son buldu. Leyla’nın cesedi, kaybolduğu Bezirhane Köyü’ne 3 kilometre uzaklıktaki Kurudere mevkisine ot biçmek için giden bir köylü tarafından dere yatağı içerisinde bulundu. Jandarma, köye giriş çıkışları kapattı. Olay yerinde delil arandı. Leyla’nın dedesi Zeki Aydemir, “Torunumu bugün ot biçmek için bölgeye giden bir köylü bulmuş. Gidip baktığımızda yüzü suya basılmış şekilde duruyordu. Sırtında yara izleri vardı. Yüzüne bakamadım. Mavi gözlümü bu hale getirenler hesap versin” dedi.