Vida’da İngiltere yolcusu

Domagoj Vida’ya 12 Milyon Pound! Vida İngiltere Yolcusu!
Beşiktaş’ta yıldız oyuncular gidiyor, yaprak dökümü devam ediyor. Quaresma, Talisca ve Tosic’i Çin Ligi’ne gönderen Beşiktaş’ta transferi an meselesi olan diğer yıldız Vida. Vida için İngiltere Premier Lig’den 3 takım Beşiktaş’ın kapısını aşındırıyor. Küçülmeye gidecek Beşiktaş’ta Vida’ya 12 milyon poundluk teklif geldiği öğrenildi.

Beşiktaş’ta yaprak dökümü devam ediyor. Talisca’yı elinden kaçıran, Quaresma ve Dusko Tosic’i de Çin’e satan Beşiktaş’a stoperdeki yıldızı Domagoj Vida için de üst düzey bir teklif geldi. Teklif, bu kez İngiltere Premier Lig’inden gelirken Beşiktaş yönetimi Vida için gelen 12 milyon pound – 15 milyon euroluk teklife sıcak bakıyor. Kasasını Quaresma’dan ve Tosic’den gelen bonservisle dolduran Beşiktaş’ta sıradaki hedef Vida’nın satışı. Vida’nın satışının ardından kasasını yaklaşık 50 milyon euroya yakın dolduracak olan Kara Kartal, küçülmeye giderek bu sezonu genç ve ucuz yeteneklere yönelerek tamamlayacak. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edemeyecek olması nedeniyle bu kararı alan Beşiktaş yönetimi ve başta Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi için daha makul bir kadro kurmanın hayalini kuruyor.

Şenol Güneş’de Domagoj Vida’nın 12 milyon euroya satılmasına sıcak bakıyor. Vida için İngiltere’den teklif veren takımlar ise Cenk Tosun’un takımı Everton, Fullham ve West Ham United. Bu 3 takımla yapılacak pazarlıklar sonucu en iyi teklifi veren ve Vida’nın da kabul ettiği Premier lig takımına transfer gerçekleşecek. Vida’da Beşiktaş’tan ayrılmaya ve İngiltere’de forma giymeye sıcak bakıyor. Hırvat stoper, milli takımıyla Dünya Kupası’ndan döndükten sonra İngiltere’ye transfer görüşmeleri için gidecek.