Galatasaray Alanya’ yı TOPA tuttu:6-0

Galatasaray Süper Lig’de yeni sezondaki 3. maçında Aytemiz Alanyaspor’u sahasında 6-0 yendi ve 9 puana ulaştı. Alanyaspor ise 3. maçından da boynu bükük ayrıldı. Özellikle ikinci yarıdaki başarılı performansıyla farklı bir skor elde eden Cimbom’da galibiyeti getiren golleri Fernando, Sinan Gümüş, Eren Derdiyok ve Emre Akbaba ve Onyekuru attı. Sarı-Kırmızılılar, 3 maçın sonunda 10 gol atarken, kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

BADOU N’DIAYE, TT STADYUMU’NDA

Galatasaray’ın İngiltere Championship ekibi Stoke City’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Badou N’diaye, sarı kırmızılı takımın Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı mücadelede Türk Telekom Stadyumu’nda maçı izledi.

EMRE AKBABA İLK 11’DE

Galatasaray’ın Aytemiz Alanyaspor’dan kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Emre Akbaba, yeni takımı ile ilk ’11’ deneyimini eski takımı Alanyaspor’a karşı yaşadı. Akbaba, sarı kırmızılı takımın Göztepe ile oynadığı mücadeleye yedek kulübesinde başlamış ve daha sonra oyuna dahil olmuştu.

TERİM’DEN TEK DEĞİŞİKLİK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı kırmızılı takımın Göztepe ile oynadığı mücadelenin ilk 11’inde tek değişikliğe gitti. Deneyimli çalıştırıcı Göztepe mücadelesinde ilk 11’de sahaya sürdüğü Ryan Donk’un yerine Emre Akbaba’ya şans verdi. Sarı kırmızılı takım sahaya; Muslera, Mariano, Maicon, Ahmet, Nagatomo, Fernando, Emre, Belhanda, Onyekuru, Sinan, Eren ilk 11’i ile çıktı.

MAÇA YOĞUN İLGİ

Galatasaray’ın Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı mücadeleye sarı kırmızılı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Geç saate rağmen maçın oynandığı Türk Telekom Stadyumu’nun büyük bölümünü dolduran Galatasaraytaraftarları, maç boyunca takımlarına destek oldular. Az sayıda Alanyaspor taraftarı ise kendilerine ayrılan bölümde mücadeleyi takip etti.

EMRE AKBABA İLK GOLÜNÜ ATTI, SEVİNMEDİ

Aytemiz Alanyaspor’dan Galatasaray’a transfer olan Emre Akbaba, Sarı-Kırmızılı formayla ilk golünü eski takımına attı. Yetenekli oyuncu, golün ardından sevinmeyerek eski takımına jest yaptı.