TAŞDELEN’DEN YENİLENEN OKULLARA ZİYARET

YENİLENEN OKULLARA ZİYARET

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yenilenen ve yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale getirilen okulları ziyaret etti.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, belediye tarafından yenileme ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştirilen okulları ziyaret etti. Başkan Taşdelen, okullarda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

BU ZAMANA KADAR 218 OKUL YENİLENDİ
Türkiye’nin en büyük ilçe belediyesi olma sorumluluğunu eğitim alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla da gösteren Çankaya Belediyesi, Alper Taşdelen’in göreve geldiği günden bu yana 218 devlet okulunun tadilatını gerçekleştirerek okulların çehresini baştan aşağı değiştiriyor. Okulların iç ve dış cephe boyaması, çevre düzenlemesi, çatı onarımı ile zemin asfaltlama işlemlerini yeni eğitim öğretim dönemine yetiştiren Çankaya Belediyesi, öğrencilerin daha iyi eğitim almaları için her ayrıntıya dikkat etti.

Okulları ziyaretinde öğrencilerin yoğun ilgisine karşılık veren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Öğretmen çocuğu olarak eğitime çok büyük önem veriyorum. Yarının ümidi çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi eğitim alabilmeleri için belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. İlçemizde yer alan tüm okullara şartlarımız ölçüsünde yardım etmeye devam edeceğiz. Çünkü burası Mustafa Kemal Atatürk’ün ilçesi ve Mustafa Kemal Atatürk’e layık olan bir belediye olacağız” diye konuştu. Taşdelen, ziyaret ettiği okullarda çocuklara kırtasiye seti armağan etti.