Ak Parti de Gökçek korkusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “MHP’den Melih beye yapılan resmi bir teklif yok. Ben Melih Gökçek beyle görüştüm ben partinin emrimdeyim dedi” açıklamasını yaptı.

‘Partinin emrindeyim’ dedi

Anadolu Yayıncılar Derneği başkanı Sinan Burhan’ın hazırladığı Ankara radyoları ortak yayınında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “MHP’den Melih beye yapılan resmi bir teklif yok. Ben Melih Gökçek beyle görüştüm ben partinin emrimdeyim dedi. Melih bey Ankara’da başarılı işlere imza atmıştır” dedi.
YAZICI : GÖKÇEK ,İŞ OLSUN DİYE GÖREVDEN ALINMADI
Hayati Yazıcı, NTV canlı yayınında Melih Gökçek ile ilgili bir soruya verdiği cevapta; Gökçek iş olsun diye görevden alınmadı ,dedi.
Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Melih Gökçek’in MHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterileceği iddiasını yorumlayan Yazıcı, “Benim gündemimde böyle bir konu yok. Bu konularda biraz mesafeliyim. Onun için görüş bildirmeyeceğim” dedi.

Hayati Yazıcı, sözlerine şöyle devam etti:

– Sözünü ettiğiniz kişi, bizim partimizde belediye başkanlığı yaptı, görevini bırakması istendi. Gökçek’in görevden alınması iş olsun diye istenmedi. Bunun ötesinde bir yorum yapmayacağım.