ÇANKAYA ZABITANIN YENİ HİZMET BİNASI AÇILDI

ÇANKAYA ZABITANIN YENİ HİZMET BİNASI AÇILDI

Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ana binada bulunan tüm birimleri ile Çankaya Belediyesi Maltepe Yerleşkesinde hizmet vermeye başladı. Çankaya Zabıtası’nın yeni merkez binası açılışını Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen yaptı.

Parklardan sanat merkezlerine, Çankaya Evlerinden yüzme havuzlarına kadar birçok açılışı ardı ardına yaparak halkın hizmetine sunan Çankaya Belediyesi, yeni bir açılışı da kendi zabıtası için yaptı. Ziya Gökalp Caddesi’nde bulunan Belediye Başkanlığı ana hizmet binasındaki tüm birimleri ile Maltepe Yerleşkesinde hizmet verecek Çankaya Zabıta Müdürlüğü’nün yeni bina açılışını Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen gerçekleştirdi. Yeni bina açılışına Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı, ilçe belediyeleri Zabıta Müdürleri ile esnaf odaları da katıldı.

“BAŞARININ SIRRI: SEVGİ BAĞI”

Açılışta kısa bir konuşma yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 4 buçuk yılda büyük ve önemli işler başardıklarını ifade ederek, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Hizmetin bütünü ifade ettiğine vurgu yapan Başkan Taşdelen, “Belediyecilik bir ekip işidir. Bizim başarımızdaki en büyük etken hem kendi içimizde sevgi bağı yaratmamız hem de bunu halkla bütünleştirmemiz oldu” dedi.

TAŞDELEN: “ÇANKAYA’NIN ÜNÜ SINIRLARI AŞTI”

Çankaya Belediyesinin örnek bir konuma geldiğini belirten Taşdelen; “Sadece projelerimiz ve hizmetlerimizle değil, bir belediye mevzuatı ya da kanun maddesinin nasıl uygulanacağı konusunda da danışılan bir belediye olduk” dedi. Çankaya’nın ününün Türkiye sınırlarını aştığını ve dünyada da örnek olduğunu söyleyen Taşdelen, London School of Economics tarafından düzenlenen konferansa yalnızca Çankaya Belediyesi ile Barcelona Belediyesi’nin davet edildiğini belirtti.

Çalışma azmi, şevki ve disiplini anlamında zabıtanın ayrı bir yeri olduğunu kaydeden Alper Taşdelen, yeni bina ile zabıtanın hizmet kalitesinin de artacağını belirterek, “Yeni binamızın Belediyemize ve zabıtamıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Taşdelen, konuşmasının ardından Zabıta Müdürlüğü çalışanlarıyla birlikte yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.