Yanal ‘da gelse Fenerbahçe aynı:2-2

Oysa Kadıköy de her şey çok güzel başlamıştı.Uzun süre sonra stad ful ve coşkuluydu.Taraftar sonunda istediği Teknik Direktörüne de kavuşmuştu.Ama maçın sonunda seyirci stadı terk ederken bir şeyi unuttuklarını geç te olsa hatırlamışlardı.Sarı lacivertli formayı giyen futbolcuların aynı olduğunu….
Fenerbahçe taraftarını arkasına alan Ersun Yanal , tribünlerin şovuna karşılık verirken , harika bir atmosfer oluşmuştu.
Fenerbahçe ilk yarıda sezonun en fazla isabetli pasını yaptı. Erzurumspor lu futbolcular topu ayaklarında 5-6 saniyeden fazla tutamıyordu. Mücadele, istek, tempo ve hırs, ilk yarı biterken skorun 2-0’da kalmayacağına, farkın artacağına işaret ediyordu. Ancak ikinci devrede bambaşka bir senaryo yaşandı. Bu kez sahnede Erzurumsporlu futbolcular vardı.

2. yarıda oyuna giren Emrah Başsan’ın erken golü, gidişatı tamamen değiştirdi. İlk yarı hiç alışık olmadığı bir tempoda hücum eden Fenerbahçeli oyuncularda yorgunluk emareleri baş gösterdi. Konuk ekip bu dakikalarda oyun kontrolünü eline aldı, Fenerbahçe de topu rakibe bıraktı. uzatma dakikalarında Lennart thy ile gelen mucizevi gol, Fener’i yıkarken, Erzurumspor’a altın değerinde 1 puan kazandırdı.2-2