KÜÇÜK SUDE NAZ’DAN TAŞDELEN’E ZİYARET

KÜÇÜK SUDE NAZ’DAN TAŞDELEN’E ZİYARET

Geçtiğimiz Haziran ayında lösemi teşhisi konulan 12 yaşındaki Sude Naz Özer, tedavi sürecinde desteklerini esirgemeyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz Haziran ayında rutin kontrol için gittiği hastanede lösemi teşhisi konulan ve o tarihten itibaren Lösante Yetişkin Çocuk Hastanesinde tedavi gören 12 yaşındaki Sude Naz Özer, anne ve babası ile birlikte Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i ziyaret etti.

Lösemi tedavisi gördüğü süreçte “Güzel Yüzün Hep Gülsün” sloganıyla 1 Aralık’ta Çankaya Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen yardım konseri için her türlü desteği gösteren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’e teşekkür eden Sude Naz hastalığı yeneceğine dair Başkan Amcasına söz verdi.

Küçük Sude Naz’ın lösemiyi yeneceğinden en ufak kuşkusu olmadığını ifade eden ve Sude Naz’ın gülen yüzünün yer aldığı plaketi odasının en güzel yerine koyacağını dile getiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Sude Naz’ın ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Sude Naz’ın hastalığına rağmen yaşama dört elle sarılmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Taşdelen, tedavi süreci ve sonrasında Sude Naz’ın hep yanında olacağını belirtti.